Paardenkracht!

 

Zonder paarden ben ik maar 'gewoon' een coach. Daarom vind ik het leuk om niet alleen iets over mezelf te vertellen, maar om ook deze bijzondere coaches op vier benen aan jullie voor te stellen.

Philo

Dit is mijn eigen maatje! Een nieuwsgierig, ietwat onzeker, gevoelig, maar een super lief paard. Hij spiegelt ontzettend goed en hij staat vaak al klaar bij het hek wanneer de spullen voor het coachen klaar worden gezet.

 

Ondanks dat Philo nog jong is, werkt hij heel graag samen met kinderen. Ben je niet zo dol op paarden? Grote kans dat Philo aan het eind van de sessie toch een beetje de liefde voor paarden bij je heeft aangewakkerd...


Amy

Deze Shetlander is misschien klein van stuk, maar vergis je niet in haar, want deze eigenwijze dondersteen heeft een grote persoonlijkheid!

 

Amy wordt ingezet voor coaching, zowel voor volwassenen als voor kinderen. Wandelen, knuffelen, poetsen en rijden, Amy doet het allemaal braaf. 

Door haar "handzame" formaat kiezen angstige mensen haar ook graag voor hun eerste kennismaking met paarden.


Papi

Papi is het maatje van Amy en is meestal de rust zelve. Amy en Papi staan bij elkaar in het weiland en komen graag even bij elkaar buurten als je met een van de twee bezig bent.

Net als Amy kan ook Papi ingezet worden voor coaching en ze kunnen zelfs tegelijk worden ingezet! Dit doen we in het weiland waar de paarden staan, zodat we in een vertrouwde omgeving met ze aan de slag kunnen en niet afgeleid worden door storende factoren (denk aan grote stallen en maneges, waar het vaak druk is en veel gebeurt).