Professionele en hoge kwaliteit coaching

Het beroep "coach" is een vrij beroep. Dit houdt in dat iedereen zich zomaar (paarden)coach mag noemen, ook wanneer iemand totaal onervaren is en geen enkele opleiding heeft gevolgd. Best gek, want hoe weet je dan wie de juiste kennis in huis heeft?

 

Zelf vind ik kwaliteit erg belangrijk en daarom wil ik graag aan kunnen tonen dat ik de juiste kennis en vaardigheden bezit. Het is wel zo prettig om te weten dat je in goede handen bent en dat alles wat er in een sessie naar voren komt vertrouwelijk wordt behandeld.

 

Na deelname aan enkele workshops op het gebied van het coachen met paarden, ben ik begin 2017 gestart met de opleiding tot Gecertificeerd (Kinder) Paardencoach via Caprilli Coaching & Training. Deze opleiding bestaat uit 4 onderdelen en de behaalde certificaten kan je hieronder bekijken: 

  • Algemene Paardencoaching
  • Systemische Paardencoaching
  • Algemene Coaching
  • Paardencoaching voor kinderen

 

Daarnaast ben ik ook in het bezit van een ORUN instructeursdiploma, waardoor ik verzekerd ben wanneer ik kinderen en volwassenen naast (of op) het paard begeleid.

 

Verder ben ik aangesloten bij ZorgRondom en blijf ik mijn kennis vergroten door vakliteratuur te lezen, workshops te volgen en te sparren met collega coaches. Kies je voor coaching via Vitamine P, dan ben je verzekerd van hoge kwaliteit en professionele begeleiding!Volg Vitamine-P op Facebook: